Pladeudgivelser og musik events.

Musik udgivelser & kunstner promotion i  200 år gamle vinkælder.

For Pladeselskaber der ønsker at promovere deres kunstnere  med  nye udgivelser af plade / Cd, er den gamle rustikke vinkælder det rette sted, hvor der skabes en fantastisk stemning uden sidestykke i den unikke gamle vinkælder i det mondæne Nyhavn, hvor der altid skabes det samme stille sus af magi og følsen af at være i en helt anden tidsalder, mens man sidder midt i hjertet af København.  

 

Kælderen er særdeles velegnet til denne form for events med musik optræden,  optagelser og interviews. Lokalet er udstyret med variable belysnings muligheder og argustikken er fantastisk til live music.? ?Den historiske kælder er indrettet med sand på gulvet, vintønder, levende lys og masser af god vin på hylderne. Vores ven gennem mange år kunstmaleren Jeppe Eisner har sat sit præg på kælderen med

 

værker malet direkte på væggene, man kan stadigvæk nyde de gamle antikke vindues-rammer i kælderens vægge. Vinkælderen åbnes kun i forbindelse med TV og Radio arrangementer & event s og kan således ikke besøges til hverdag.

"Det er en anden verden i København der viser sig når man går ned ad de stejle trin til kælderen i Nyhavn. jeg tror faktisk aldrig jeg har set noget tilsvarende lokale nogen steder i dette land. Fuldstændig udansk og sydlandsk og samtidig noget særdeles dansk velbevaret kulturhistorie.

 

I dette lavloftede rum fra en hel anden tid-salder er der en stemning af noget særligt straks man træder ind ad døren. Når man lige får vænnet sig til lyset og kastet et blik rundt, ser man stemninger fra de sidste par århundreder på den fineste måde opdateret af Jeppe Eisners varme og absolut nutidige malerier.?Her findes muligheden for at man een gang for alle får gjort op med det ellers så triste begreb "selskabslokaler" De varmeste anbefalinger herfra." Poul Krebs

Ice blok drinks dispenser

Smart Party Plusice Drinks Dispenser i krystalklar isblok til køling af spiritus, drinks & shots.

Kan bla. anvendes til Bryllup, firmafester / Kantiner, natklubber, diskoteker, Cocktail barer & Nytårs aften mm.

Vip-Event & Plusice brochure:

vipbrochure_sml.png      plusice2_sml.png      plusice1_sml.png

Vinklder KbenhavnFacebookYoutube