VIP-EVENT har gennem årer afholdt flere pressemøder og receptioner i forbindelse med plade & bogudgivelser samt lanceringer af nye vine se bla. Cliff Richards fantastiske vine fra Algarve Kysten www.vidanova.dk  

Kælderen er særdeles velegnet til denne form for events med musik optræden,  optagelser og interviews. Lokalet er udstyret med variable belysnings muligheder og argustikken er fantastisk til live music.

Den historiske kælder er indrettet med sand på gulvet, vintønder, levende lys og masser af god vin på hylderne. Vores ven gennem mange år kunstmaleren Jeppe Eisner har sat sit præg på kælderen med

For Pladeselskaber der ønsker at promovere deres kunstnere  med  nye udgivelser af plade / Cd, er den gamle rustikke vinkælder det rette sted, hvor der skabes en fantastisk stemning uden sidestykke i den unikke gamle vinkælder i det mondæne Nyhavn, hvor der altid skabes det samme stille sus af magi og følsen af at være i en helt anden tidsalder, mens man sidder midt i hjertet af København.  

Bla. valgte Michael Falch da også vinkælderen til Malurt´s reunion med Pete Repete, Peter Viskinde, Peter Mors og Dia Nielsen, fotograferet ved pressemødet i vores vinkælder "Under København"
Malurt ses her i vores hyggelige Rokoko møbler nede i den 100 år gamle vinkælder.

Ice blok drinks dispenser

Smart Party Plusice Drinks Dispenser i krystalklar isblok til køling af spiritus, drinks & shots.

Kan bla. anvendes til Bryllup, firmafester / Kantiner, natklubber, diskoteker, Cocktail barer & Nytårs aften mm.

Vip-Event & Plusice brochure:

vipbrochure_sml.png      plusice2_sml.png      plusice1_sml.png

Vinklder KbenhavnFacebookYoutube