Samarbejdspartnere

Tommy Christensen

Tommy har 20 års jubilæum i 2013 i vinkælderen i Nyhavn

Se mere på www.tommychristensen.dk

Due Travel

Vores faste arrangør af alle sportsbegivenheder i Danmark & udlandet. Vi har arbejdet sammen med Kim Due & Thore Engraf i mange år og altid haft tilfredse kunder efter vores fælles arrangementer.

Due Travel leverer skrædder løsninger der bliver designet fra rejse til rejse, event til event under hensyntagen til vore kunders formål og målgruppe. Arrangementer planlægges i tæt dialog med kunden, således der er en rød tråd fra planlægning, afvikling og evaluering. Vi ønsker at have personlig kontakt med vore kunder.  

Due Travel er et uafhængigt incentive- og rejsebureau med hovedvægten lagt på sports- og oplevelses arrangementer. Vi har et stort, globalt netværk af samarbejdspartnere, der gør, at vi kan løfte de fleste forventninger til den perfekte incentive eller rejseprogram.

www.duetravel.com

egsmarkstrand.jpg

Fra ventre ses chefen & fruen i huset Bodil Koefoed & Cliff Richard & John Christensen

Ophold i det skønne Ebeltoft?

www.egsmarkstrand.dk
 
Vi har flere af vores gæster & kunder som har benyttet Egsmarkstrand logi i Ebeltoft til firma seminarer, workshops og personale oplæring. Et fantastisk sted at samles i stedet for at booke sig ind på et hotel inde byen. Egsmarkstrand logi ligger helt fantastisk, direkte ved stranden og med en helt unik udsigt over vandet og Mols bjerge. Flere af vores venner har også holdt weekend ferie, familie træf og runde fødselsdag på locationen i Ebeltoft. Det tager 45 min. fra Odden til Ebeltoft           
Egsmarkstrand logi i Ebeltoft drives af Bodil Koefoed Christensen sammen med Tommys far John Christensen        
 
Kontakt data 
Egsmark Strand-Logi - "Vandkærsholm" Att.: Bodil Koefoed Christensen Vandkærsholmvej 2, Egsmark Strand, DK-8400 Ebeltoft
Tel.: +(45) 24214612 e-mail: info@egsmarkstrand.dk & www.egsmarkstrand.dk

Vin leverandører


 

HJ Hansen vin www.hjhansen-vin.dk 

Danmarks førende vin importør (Forhandler bla Sir Cliff Richards vine)

Sir Cliff Richards vine

www.winesvidanova.com & www.vidanova.dk

Cliff Richard er flittig gæst i vinkælderen i Nyhavn og sin egne vinhylder med hele sortimentet af kvalitets vine.

laudrupvin.jpg

laudrupvin2.jpg

Michael Laudrup vine

www.laudrupvin.dk

Michael Laudrup har vinhylder med sine egne favorit vine i den gamle vinkælder i Nyhavn.

Michael Laudrup har firmaet sammen med vennen Per Buhl som er partner og direktør i vin firmaet Laudrup Vin.

Per Buhl har ansvaret for firmaets daglige drift. Vi har arbejdet sammen i mange år og vores gæster i Nyhavn nyder med glæde Laudrups kvalitets vine og har gjort det i mange år.  

Per Buhl, Laudrup Vin & Gastronomi, Mileparken 13, 2740 Skovlunde, tlf.: 44 84 80 86, fax: 44 84 81 86, mobil 24 25 04 84, e-mail: per@laudrupvin.dk, www.laudrup.dk 

De 2 fodbold venner Michael Laudrup & Tommy Christensen  som startede fodbold showholdet i år 2000 fik sammen ideen til at producere Showstars vinen til holdets show arrangementer i Danmark. Vinen kan også smages inde vinkælderen i Nyhavn.

 

Showstars vinen

showstars_vin.pngEn lækker, fyldig, blød og rund rødvin fra Rioja, specielt udvalgt til Showstars vin af Danmarks bedste fodboldspillere og showfolk.

Michael Laudrup & Tommy Christensen fik sammen ideen til at producere Showstars vinen til holdets show arrangementer i Danmark.

Tommys maler ven Jeppe Eisner har været kreatør til den flotte Showstars vin etiket.

Showstars vinen kan købes hos Laudrup vin & gastronomi www.laudrup.dk

Klik her for mere info om vinen.

Vinsmagning med Showstars vinen i Tommys vinkælder i Nyhavn www.vip-event.dk

 

 

      ”Vin stand upper” Per Pallesen

  perpallesen.jpg

       Tommy, Musa (La Sabbia), Trylle
       Joachim & Per Pallesen i Portugal

Vinsmagning i Nyhavn

Vinsmagning med Per Pallesen er en helt speciel oplevelse, da Per ved Giga meget om alt vin, drue sorter, oprindelse, historik, opbevaring og dekantering samt hvordan man får den største nydelse ud af vinen. Samtidig er Per hyldende morsom som han på en helt professionel måde kombinere sammen med vinsmagningen, derfor har Tommy opfundet et nyt begreb indenfor vinbranchen. En ”Vin Stand Upper”

***** Vi giver 5 stjerner fra vinkælderen til Per Pallesen!

Information om spændende vinsmagning arrangementer bla. med vores ”vin stand upper” Per Pallesen
Per Pallesen var en super toastmaster til Tommy fødselsdag nede på Cliff Richards vingård, samt afholdte vinsmagning for alle gæsterne i løbet af ugen. Tommy & Per har kendt hinanden siden 1979.

www.perpallesen.dk

Tim Vollerslev

Tim Vollerslev Sommelier hjalp Tommy Christensens kunder & gæster med at sable champagne til sommerfest. Vi kan varmt anbefale Tim Vollerslev vinforedrag, har flere gange været i Nyhavn.

Øl leverandøren til kælderen i Nyhavn


Bryggeriet Apollo V/Henrik Damgaard

www.bryggeriet.dk/apollo

Øl smagning i Nyhavn med Henrik Damgaard & Mik Schack. Henrik brygger noget af det bedste øl i Danmark som altid kan smages i vinkælderen i Nyhavn, hvor Henrik Damgaard er den fortrukne leverandør af kvalitets øl til Tommy Christensen i Nyhavn.

Greven Mik Schack brillerer gerne med sin mad kunst, til mad foredrag sammen med øl smagning, her sammen med Henrik Damgaard.

 

Gastronomi


la_sabbia.jpg

Cliff Richard “elsker” La Sabbia's mad i vinkælderen 
Her ses ejerne Ajhan & Musa fra Skodsborg i vinkælderen i Nyhavn. 

La Sabbia Ristorante

www.lasabbia.dk

La Sabbia er restauranten som kræser om vores venner, gæster & kunder i vinkælderen bla. med Italienske specialiteter. De leverer bla. maden til vinkælderen & mange i Tommys netværk er meget flittige gæster hos Musa, Nermin & Ajhan.

Cliff Richard ønsker således kun mad fra La Sabbia hver gang han har gæstet vinkælderen i Nyhavn. Man kan i dag spise nøjagtig den middag som La Sabbia har serveret for Sir Cliff hver gang, med tilhørende vine fra Cliffs vingård i Portugal www.winesvidanova.com

Speciel Sir Cliff menu ses på dette link. Det kan bestemt anbefales at besøge den herlige ”Ristorante” og sidde i vandkanten til Øresund med udsigt til Sverige med stearinlys på bordet og herligt mad & vine samt en fantastisk stemning & service! Hils fra Tommy Christensen!!

Menu kort på La Sabbia.

The Kitchen / Axel Michael & Karina Fønss

Tommy Christensen har gennem en årrække, fået leveret The Kitchens kvalitets mad til vinkælderen i Nyhavn. Vores gæster har gennem mange år rost maden fra The Kitchen, (VFM) value for Money!!! 

Tak for et godt samarbejde i mere end 10 år!!

Som de altid siger: "Vi lever at lave mad - dette er vores levevej og vores liv - og vi ka´ li´ det. For os er det vigtigste, at du som kunde er tilfreds og bruger os igen og igen, fordi vi opfylder dine mad-ønsker. Din tilfredshed er og bliver vores bedste markedsføring"

www.thekitchen.dk

Told & Snaps

Danmarks bedste Frokostrestaurant hedder Told & Snaps i Nyhavn og er også leverandør til www.vip-event.dk v/ www.tommychristensen.dk

Cliff Richard & The Shadows spiste Told & Snaps kvalitets smørrebrød.

År 2009 havde vi Cliff Richard & The Shadows på besøg i vinkælderen, hvor vi fik leveret smørrebrød fra Told & Snaps. De havde aldrig smagt så god kvalitet af smørrebrød & råvare. De var helt vilde!! Cliff Richard har været mange gange i Danmark og spist smørrebrød. Men dette slog alt, bedste smørrebrød ever!!

Vi kan varmt anbefale Told & Snaps i Nyhavn.

Vi har siden år 2000 anvendt leverancer af dansk traditionelt smørrebrød fra Told & Snaps, og giver dem absolut top karakter!!

Restaurant Told & Snaps er en traditionel Dansk Frokostrestaurant, der ligger i en høj kælder tæt på Nyhavn i hjertet af København. Told & Snaps har eksisteret siden år 2000 og har i den periode udviklet sig til at være en af de førende frokostrestauranter i byen.

PRESSEN

Vinder af Byens bedste smørrebrød på AOK 2007 og 2003 samt en andenplads 2005

Told & Snaps vandt Årets Smørrebrød
Både pålægsføring og niveau var højt under gårsdagens madkamp mellem fem smørrebrødseksperter i Tivoli.

Restaurant Told & Snaps 
Toldbodgade 2 1253 København K 
info@toldogsnaps.dk

Kendis kokke (venner af vinkælderen)


Henrik Boserup

Boserup underholder vinkælderens kunder i Nyhavn med sin unikke kogekunst.

Henrik Boserup & Tommy har været venner siden 1990.

www.boserup.dk

Carsten Olsen

- også kendt som ”Den Skaldede Kok”

www.denskaldedekok.dk

Mik Schack

Mik har ved flere lejligheder lavet mad ligesom TV programmet hjemmeservice, inde i Nyhavn

www.mikschack.dk

Plusice (Ice produkter til firma & private fester)


Ice party fest (isterninger, tøris, knust is, isglas & icebarer)

Kunst på væggene i vinkælderen i Nyhavn


Vores maler ven gennem 27 år Jeppe Eisner har, malet nogle fantastiske portrætter i vinkælderen i Nyhavn af vores fodbold og kunstner venner.

Kælderen v/www.tommychristensen.dk har gennem mange år lagt lokaler til hele vores netværks og kunders fester og arrangementer. 

Jeppe Eisner er født den 1. februar 1952. Han er autodidakt 3. generations maler, og havde sin debut på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1969. Se mere om vores fantastiske maler ven Jeppe Eisner på www.eisner.dk

Kunstnere med tilknytning til vinkælderen i Nyhavn


Los Problemos og De skøre Tjenere

Los Problemos, Tommy Christensen & Sir Cliff Richard hyggede sig gevaldigt 
til Tommys runde fødselsdag i Portugal.

De skøre tjenere og Los Problemos er en af Danmarks mest erfarne og professionelle. 

De skøre tjenere består af den franske overtjener Francois og hans tre håbløse elever Svend Arne, Jens Anker og Leif. Francois er fransk overtjener af den ypperste slags, der kæmper en håbløs kamp for at lære de tre lalleglade idioter i hans tjenerstab om almindelig takt og tone.

Los Problemos er sprudlende spansk musik serveret af en flok stolte herrer. Francois har en direkte linie til den spanske musikgruppe, så han hurtigt kan tilbyde selskabet topunderholdning som kompensation for den elendige betjening.

Los Problemos turnerer også uden tjenerne som opvarmning, hvor de leverer ca. 40 min. musikshow med fuld knald på. Dette kan evt. krydres med bandets helt egen lettere retarderede rodies. 

Los problemos har flere gange underholdt gæsterne i Nyhavn.

Jeg kan varmt anbefale Los Problemos og Sir Cliff Richard var totalt begejstret for drengene fra Danmark.

http://youtu.be/dTskmv9N5b4

Showstars

www.showstars.dk

Tommy Christensen var ophavsmanden til Showstars ideen og har været koordinator for det hele sammen med sine gode venner Brian & Michael Laudrup & Joachim Solberg. Samtidig har Tommy været “idemarker” til Showstars cover maleriet i samarbejde med sin gode ven gennem mange år Showstars kunstmaleren Jeppe Eisner.

På DVD'en opleves også Mads Mikkelsens jazz-rap samt Amin Jensen på mundharpe & operasang, Peter Schmeichel på trommer samt Lars Høgh på bass samt guitar med Jacob Binzer. Brian & Michael Laudrup ses på kor holdet samt Peter Schmeichel med Sommerens Hjerte på klaver, som start på sangen samt på trommer. Koret på sangen / DVD synges af showstars familiernes børn.

Showstars sangen “Sommerens Hjerte”
(klip fra Showstars kamp på FC Midtjyllands stadion)

Brian Laudrup har gennem mange år været fast gæst i Tommys vinkælder i Nyhavn.

Tommy & Brian startede www.showstars.dk sammen i år 2000. 

Her på rundtur i Glasgow Rangers i Skotland hos Brians tidligere fodbold kammerater.

Erann DD

www.erann.com

Bryan Rice

Se mere her...

Amin Jensen

www.aminjensen.dk

Lune Carlsen

www.lunecarlsen.dk

- Makker her i Vinkælderen, Peter Schmeichel

Jes Holtsø

Jes Holtsø (spillede Børge i Olsen Banden) Har flere gange spillet i vinkælderen i Nyhavn.

Nyt album fra Jes Holtsø m. Morten Wittrock band

Michael Falch & Malurt

En af Tommys gode venner Michael Falch & Malurt har ved flere lejligheder spillet mini vip koncerter i den gamle vinkælder i Nyhavn. 

www.falch.dk

Joachim Solberg

Tryllekunst i verdensklasse! Her for Cliff Richard i Nyhavn.

www.solberg.dk

Lars Hug

Lars Hug i Nyhavn

www.larshug.dk

Cliff Richard

Cliff har sunget flere gange for Tommys kunder & netværk nede på vingården.

www.cliffrichard.org

Uffe Holm

Uffe Holm i Nyhavn

www.uffeholm.dk

Kim Wagner

Voice of the year 2011

Har spillet i vinkælderen gennem mange år samt underholdte nede på Cliff Richards vingård, til Tommys runde fødselsdag 2011 for 80 gæster. Super fed stemme!

Kim Wagner Voice of the year 2011 (opera)

Jan Nielsen

Stjerne for en aften Jan Nielsen.

Har optrådt flere gange i Nyhavn.

Johannes Møllehave

Johannes Møllehave i Nyhavn.

www.johannesmollehave.dk

Poul Krebs

Poul Krebs spiller her i Nyhavn.

Poul Krebs er også med på www.showstars.dk

www.poulkrebs.org

Danser med Drenge

Danser med Drenge på besøg i Nyhavn.

www.dmd.dk

Vores online eksperter


Vores online eksperter på SEM, SEO samt analyser & hjemmesider, Dream teamet fra Green Click Media (Michael Sørensen, Jan Nygaard Hesselby & Kenneth Jørgensen) har produceret Sir Cliff Richards officielle vin hjemmeside i Danmark www.vidanova.dk og det gav en del ros fra Cliff Richard & familien Birchs side.

Der er således henvisning fra Cliffs internationale hjemmesider www.winesvidanova.com samt fra Cliffs kontor i London www.cliffrichard.org til vores danske VIDA NOVA side og til HJ. Hansens vin side med Cliff vine.

Stor tak til Green Click Media fra Aalborg en fantastisk leverandør af IT /online løsninger til Tommy Christensens firmaer.

”ONSIDE SPORT” VIASAT Sport TV3 PROGRAM i vinkælderen


Ice blok drinks dispenser

Smart Party Plusice Drinks Dispenser i krystalklar isblok til køling af spiritus, drinks & shots.

Kan bla. anvendes til Bryllup, firmafester / Kantiner, natklubber, diskoteker, Cocktail barer & Nytårs aften mm.

Vip-Event & Plusice brochure:

vipbrochure_sml.png      plusice2_sml.png      plusice1_sml.png

Vinklder KbenhavnFacebookYoutube