Michael Falch, sanger, skuespiller & forfatter: 

Har haft uforglemmelige oplevelser i den magiske kælder hos VIP-Event i Nyhavn, altid i det samme stille sus af magi.” Jeg har gennem mange år med glæde deltaget i VIP-Events arrangementer bla. ved firma messer og firma vip koncerter i den 100 år gamle vinkælder. jeg havde en super god oplevelse med Malurts reunion, hvor der blev afholdt pressemøde i VIP-Events unikke omgivelser.0509-malurt.jpg


After Party efter koncert på rådhuspladsen i de gamle vinkælder for popgruppen AQUA  

 


After Party efter koncert i Forum for Sir Cliff Richard & The Shadows (Brd. Olsen)

 

    


Dick Kaysø

Jeg har i mange år deltaget i diverse julefrokost arrangementer for vores fælles netværk, i Tommys unikke vinkælder i Nyhavn.

Vinkælderens rammer er helt unikke og jeg kan varmt anbefale omgivelserne!!  Det er en fornøjelse hver gang.   


 

 


 

Steen Tinning, Golf:

  Vinkælderen er et rigtigt "levested". Jeg ser altid frem til at komme ind i kælderen, når jeg går ned af trappen og kommer ind i kælderen er det som at vade ind i en anden verden. Det oser af hygge og indbyder til et god mad tilsat et strålende glas vino !! 

Steen Tinning  


Mik Schack

 


 Malurts reunion med Michael Falch i spidsen:

Det blev en kæmpe succes at afholde Malurts reunions pressemøde i Nyhavn.

0509-malurt.jpg

 

 

 

 

     


 

Poul Krebs, Sanger:

Her findes muligheden for at man en gang for alle får gjort op med det ellers så triste begreb “selskabslokaler” Jeg tror faktisk aldrig jeg har set noget tilsvarende lokale nogen steder i dette land. Fuldstændig udansk og sydlandsk og samtidig noget særdeles dansk velbevaret kulturhistorie.


 

Lasse og Mathilde, Sanger Duo:

Henne om hjørnet - nede i kælderen - i det hyggelige kvarter bag Nyhavn har Tommy et rustikt, hyggeligt og anderledes lokale hvor vi gentagne gange har underholdt firmaer / receptioner og andre selskaber med stor succes. Stemningen er givet med det samme man træder ind i kælderen,- med Jeppe Eisners udsmykning, levende lys, sand på gulvet og vores akustiske musik.

Et anbefalelsesværdigt forslag til ethvert intimt arrangement for firmaers præsen-tation af nye tiltag, pressemøder, CD- udgivelser o.m.a.
Med VIP-Events kreativitet og service er succesen hjemme !

Vi glæder os hver gang !


 

Erann DD, Sanger: 

Kære Vinkælder,  

Første gang jeg så dig, var det kærlighed ved første blik.

 Det skønneste er måden at opdage dig på, - wauv, en hemmelig skat midt i hjertet

af København. Det troede jeg godt nok ikke fandtes, bare sådan lige.

Men du er jo ikke "bare sådan lige" ..... - du er absolut noget specielt og særligt for mig. 

Kærlig hilsen Erann DD

 


  Amin Jensen, Komiker:

Jeg har været med til mange fester gennem de sidste 7-8 år i kælderen, og man er altid sikker på en god aften den 100 år gamle vinkælder i Nyhavn ! 


 

Peter Gade, Badminton:

Vinkælderen er perfekt til det hele og hører man til de mennesker, der elsker en speciel og unik oplevelse, hvor intim hygge er i højsædet, så er oplevelsen helt speciel. 


Vi har tilbragt mange hyggelige timer i kælderen med vores venner og fodboldlandsholdet. Kælderen er helt unik og har så meget charme, at det ikke er til at beskrive – det skal opleves! I kælderen kan man altid være sig selv, hvilket vi sætter stor pris på. Der er altid kanon service, dejlig mad, råhygge og topunderholdning. VIP-Event har altid lagt et kæmpe stykke arbejde i at skabe de perfekte rammer for en god fest. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger! 

Bente & Peter Schmeichel  


Mini koncert med Trio Lars HUG, Mik Schack & Morten Remar (Back to Back )  

    

 


 

Merethe Stagetorn, Forsvars advokat:

"Min fødselsdag i VIP-Events vinkælder blev en fantastisk succes hos de ca. 40 deltagere, hvis alder var fra 5-92 år !! Invitationen lød på mad & vine i gourmetklassen samt en opfordring til at tage sko på, der kunne tåle dans på sandstrøet gulv. Der var stor, stor glæde hos gæsterne, som nok var mere vant til bonede gulve end til sand, men fra alle sider har vi modtaget begejstrede taksigelser !! En ekstra feature var de flotte isfigurer og de mange levende lys både i gården og i vinkælderen.

Merethe Stagetorn.

 


 

Henrik Boserup, Mester kok:

Jeg har igennem de sidste mange år haft den fornøjelse at lave mad ved forskellige arrangementer i den gamle vinkælder i Nyhavn, hvor alle kunderne har kunnet følge med i kogekunsten, som en lille event i sig selv. Det har altid været en fornøjelse at arbejde i Gitte og Tommys fysiske og menneskelige rammer – der er inspirerende, rummelige og super hyggelige. Og så kan alt blive en succes…Viva la kælder!! 


 


 

Tommy Christensen og Jeppe Eisner & SIR Cliff Richard i Nyhavn

Jeppe Eisner har produceret flere flotte malerier nede fra Cliff Richards vingård på Algarve Kysten.   

Tommy og Jeppe Eisner har været “idemakers” og kreatører på Showstars PR-materiale siden starten i år 2000 med bl.a. verdens største fodboldmaleri med Showstars single portrætterne, Showstars unikke logo, Showstars-vinen med den flotte Showstars-label og coveret til Showstars-sangen “Sommerens hjerte”. Maleren Jeppe Eisner har bla. malet “chefen” smil direkte på væggen i Nyhavn. Jeppe Eisners malerier kan opleveres på vinkælderens vægge samt en lang række ophængte malerier.

 


 

David Owe & Marie Askehave

Til vores bryllups reception havde vi Cliff Richards Rosevin kølet i den flotte bowler med masser af isterninger fra www.plusice.dk

Senere til festen havde vi slush-ice maskiner, der hele tiden leverede farverige og velsmagende drinks.  Det var stor succes og dejligt alternativ til en bar hvor man selv skal blande. Vinene til arrangementer havde Tommy fra VIP-event, med sin store ekspertise, selvfølgelig hjulpet med at vælge og leveret til arrangementet.

Til release party på både begge vores CD’er havde vi stor glæde af at invitere venner, familie og presse i vip-events fantastiske kælder i nyhavn, hvor den hyggelige og uforstyrrede stemning altid smitter af på gæsterne, så begge arrangementer blev store succeser.

Der er altid dejligt at være, med stearinlys god mad og vidunderlige vine. Intet er sterilt og upersonligt, som mange andre festlokaler. Man keder sig ikke, ingen stole er ens, der er malerier på væggene og historie og personlighed i rummet.  

Vi vil til enhver tid varmt anbefale VIP-event både til arrangementer ude, men i særdeleshed også til en dejlig aften i kælderen i Nyhavn.

Kærlig hilsen

David Owe & Marie Askehave

 


 

Jeg kan på det varmeste anbefale Vinkælderen I Nyhavn. Vi afholdte vores årlige Universal Music julefrokost i Københavns, nok mest hyggelige kælder med stor succes. Atmosfæren, miljøet og selve oplevelsen af at sidde midt i København og faktisk føle man sidder et helt andet udefinerbart sted – Det gav lykke..  Lige fra ankomsten med rød løber og levende lys i gården, til Gitte’s meget professionelle præsentation af selve kælderen til maden og betjeningen. Alt var top i orden og der er ingen tvivl om at jeg på det varmeste vil anbefale Vinkælderen, hvis der skal prøves noget anderledes… Det er i hvert fald første gang mine kolleger har snakket så meget om stedet vi har holdt fest på, i stedet for selve festen. Det var en stor succes !!

Mange hilsner 

Philip Lundsgaard Head Of Local Dep. 

Universal Music A/S

 

 


  

Spændende Vin smagnings arrangement med

*PER PALLESEN I NYHAVN* 

 

Jeg var forleden sammen med ”Vinbureauet”, hvor jeg sidder i bestyrelsen til et arrangement hos ”VIP-event” i Nyhavn.

Stedet ligger langt fra alfarvej – eller nærmere under – ja, ud under gaden (et gammelt lagerrum), men for fanden en atmosfære, der var til stede. På væggene havde maleren Jeppe Eisner dekoreret rummet – smagfuldt, bl.a. med fodboldmalerier af diverse fodboldkoryfæer (chefen Tommy Christensen er jo selv gammel prof. spiller). Langs væggene vin-reoler m. flasker (som også er til salg) – og så kan man også spise dernede. Et stort lavloftet meget hyggelig rum med levende lys, som virkelig gi´r en stemning  og en fornemmelse af ”det gamle København”. Et virkelig anbefalelsesværdigt sted for firmasammenkomster og vinklubber! Sjældent har jeg og vinklubben oplevet et ”prøve-rum” med sådan en intim atmosfære – sammen med rare mennesker, der betjente os! PRØV DET – I bli´r med garanti ikke skuffede!

 Med hilsen

PER PALLESEN (Instruktør – skuespiller)

  


 

LIVE TV fra vinkælderen i Nyhavn.

 "Det Bare Fodbold" julefrokost i vinkælderen  

Carsten Werge & Per Frimann

Se video af TV3/ViaSat program "Det Bare Fodbold" julefrokost

ISDN kvalitet - ADSL kvalitet 

 


 

Georg Julin

At anvende vinkælderen til f.eks. pressemøder, som jeg har gjort nogen gange i forskellig sammenhænge, er uden tvivl en ”eye-opener” for enhver arrangør. Stemningen og serveringen i kælderen er begrebet af dansk hygge, men samtidig også anledning til, at man på en afslappet måde kan sende de rigtige budskaber af sted til målgruppen.

 Georg Julin Kommunikation.

 


 

Afslutningsfest for projekt i Top danmark

Tak for en rigtig dejlig aften i Vinkælderen i Nyhavn.

Jeg har fået rigtig mange tilbage meldinger fra deltagerne om at det var bare rigtig hyggeligt, dejlig mad og gode vine, og hvor var Joachim dog god

- det er imponerende at han kan trylle sådan lige foran øjnene på os - og vi kan bare ikke gennemskue det. Det var bare en SUPER oplevelse.

Mange hilsener

Mette Tornøe Topdanmark  Livsforsikring A/S

 


 

Goddag Tommy

Tak for et virkeligt godt arrangement.
Alle har meldt positivt tilbage.
Både vin og mad var i top uden at være for fint.
Og så er kælderen jo en oplevelse i sig selv.

Med venlig hilsen

Carsten Møller
chefarkitekt
Alm.Brand Ejendom / Arkitekter

 


  

Kære Tommy

 Tusinde tak for i går eftermiddags. Det var en rigtig hyggelig og fornøjelig

oplevelse. Håber at kunne få lov til at besøge jer en anden gang... :-).

Charlotte Stuhr, Sekretær for ministeren, afdelingsleder

Ministersekretariatet, Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling

Bredgade 43, 1260  København K

 


  

Kellogg`s julefrokost

Den årlige Kellogg`s julefrokost for salgsstyrken og dennes interne kontakter forsøger vi ofte at lave anderledes og spændende – hvilket i 2004 lykkedes helt perfekt i jeres kælder i Nyhavn. Oplevelsen i kælderen er helt speciel og unik, hvor intim hygge og rustikke omgivelser går op i en højere enhed.

Endvidere en fin timing med mad og de underholdende indslag som var lagt ind. Et arrangement som er blevet kommenteret meget positivt af alle som har deltaget – kun med et enkelt minus, tiden gik alt for hurtig.........

Jan Byskov Salgschef Nordisk Kellogg's  

 


  

Hej Tommy

Jeg vil gerne på vegne af Reuters sige tak for en kanon aften i fredags.

På de kommentarerer vi har modtaget fra vores kollegaer er der vist ingen tvivl om at det var den bedste julefrokost i firmaet i mange år.

 Vi oplevede at arrangementet i Vinkælderen både var rigtigt godt styret, men samtidig uhøjtideligt og meget hyggeligt - en sjælden kombination. Maden og vinen var super og underholdningen i verdensklasse.

 Tryllekunstneren taler alle om - han var simpelt suveræn. Det er pudsigt - men vi har faktisk haft ham før - det er dog så længe siden at der kun var to medarbejdere der kunne huske det:-). Men han fik vist skovlen godt og grundigt under svenskerne sidst. Denne gang var det så jyderne der stod for tur:-)

 Det fungerede også meget fint på Emma - indgangen forløb fint og vi fik et godt bord og en masse drinks. Der blev danset igennem til den lyse morgen.

Så alt i alt et arrangement der bare klappede fra først til sidst.  

Mange hilsener,  Sibylla og Henrik Holst Reuters Messaging

 


 

 Kære Tommy

 1000 tak for en fantastisk eftermiddag. Vi havde en rigtig god dag, dejlig mad og dejlige værter. Tak for det. Her et par ord til jeres hjemmeside - og så håber jeg, at vi ses en anden god gang.

 Jeg havde aldrig troet det muligt, at man i hjertet af København vil kunne finde et sted som dette. Jeg føler det som om jeg træder ind i en helt anden verden. Væk fra byen, larmen, osen. Jeg mødes af det rustikke lokale der emmer af historie, nostalgi og varme. Oceaner af stearinlys står og blafrer svagt og lægger rummet i en varm glød. Vælvede lofter,  vintønder, langbord og små kroge, hvor de blødere møbler har fundet plads. Jeg læner mig tilbage i stemningen af rummet og føler den sidste uges stress og jag forlade min krop. I denne oase af ro og stemning spiller jeg min nye plade for første gang. Og jeg ved nu, at dette er de perfekte rammer, hvor jeg endelig kan give musikken fri....

 Sangere Thera Hoeymans, Oktober 2004

 


 

Jeg har gennem de sidste 20 år haft mange gode oplevelser med Tommy Christensen, med diverse events i Danmark og bla. i den unikke vinkælder i Nyhavn. Vinkælderen er efter min menning er af Københavns helt store perler gemt i Nyhavns mondæne havne miljø som oser af råhygge.Jeg har gennem årene, deltaget i mange spændende events med Landsholdet, Showstars, Brøndby i den gamle kælder, hvor Tommy i bedste stil har planlagt arrangementerne til top karakter. Når man kommer til events i Nyhavn og kommer ned i kælderen, er det ligesom at træde ind i helt anden verden, hvor man bare har lyst til at blive hængende, i disse gamle omgivelser fra 1800 tallet.   

 Jeg kan varmt anbefale vinkælderen og events hos VIP-Event!!               

Venlig hilsen  John "Faxe" Jensen

  


 

 

Michael Falch & Tommy Christensen i vinkælderen. 

Michael & Tommy har gennem en årrække afholdt mange møder og musik events i den gamle kælder i Nyhavn. Det var også Michael og Tommy som fik ideen til det unikke fodbold hold www.showstars.dk 

Seneste projekt 2005 fra de to venner:Showstars sangen "Sommerens Hjerte" blev planlagt i Nyhavn.        

 


 

"Som eventmaker, promotionchef, og artist manager, samt Popstars Dommer på TV2 og marketingchef på Sky Radio har jeg i mange år ledt efter den helt rigtige location og har prøvet mange steder af. Jeg kan ikke komme i tanke om bedre sted end Vinkælderen i Nyhavn for mine helt særlige events. Tit står jeg og har brug for at overraske et selskab, fejre store begivenheder, eller skabe de helt rigtige rammer for en præstentation, hvor det er vigtigt at skabe varme og intimitet i et selskab. Den exclusivitit finder jeg kun i vinkælderen i Nyhavn, som med sine partnere indenfor personligt tilrettelagt mad og private dining ved kokken Henrik Boserup og underholdning ved tryllekunstneren Joachim Solberg, specielt designet til netop dit arrangement og husets andre venner leverer noget helt unikt og et perfekt arrangement. Men intet arrangement uden kælderens sjæl som består af et firkløver du kun kan komme til at holde af. Altsammen er nemlig kyndigt, professionelt og personligt varetaget af Gitte & Tommy som holder i hånd med dit arrangementet og de bliver dine venner i en situation, hvor der bare skal være styr på alt." Tusinde tak for at jeg har mødet jer!

Kærlige hilsner fra Annetta Elmo 


 

TEAM DANMARK søger altid nye udfordringer, og det gør vi også, når vi arrangerer både interne og eksterne møder. Derfor har VIP-Events vinkælder i Store Strandstræde været rammen om et par TD-arrangementer. Vinkælderens placering, stemningen, menuerne med udsøgte vine og værterne har været en oplevelse, TD har kunnet være bekendt at give videre. Vinkælderen er et sted, man kommer igen.”

 

Preben Kragelund 

direktør / TEAM DANMARK

 


 Mini Jazz koncert med  Marie Askehave & vinsmagning Per Pallesen 

Per Pallesen, David Owe, Marie Askehave til vinsmagnings arrangement med live Jazz music af Marie Askehave og David Owe i den gamle hyggelige vinkælder i Nyhavn under København.

 Jazz music af Marie Askehave og David Owe i Nyhavn

 


  Fodbold optakt til landskamp i Parken med JOHN FAXE JENSEN & TOMMY TROELSEN  

  


  Showstars på besøg i Tommys vinkælder: Tommy var idemanden bag det unikke Showhold  

Ny showstars sang skrevet af Michael Falch

  


TV programmet The Voice´ store profil sangeren Kim Wagner har i mange år underholdt vores gæster og netværk i Nyhavn.   


 UFFE HOLM var det store hit til årets netværks julefrokost i Nyhavn arrangeret af Peter Schmeichel & Tommy Christensen  


 

Malene Hasselblad & Flemming Østergaard (Don Ø) til Event magasinets reception hos VIP i Nyhavn*          

 

”Da Event Magasinet Vol. 3 kom på gaden og vi vanen tro skulle afholde release reception for vores kunder og samarbejdspartnere, blev hjernen endnu engang lagt i blød for at finde rette omgivelser.

Kravet var, at det skulle være en ekstraordinær location med en intim og hyggelig atmosfære, som indbød til uhøjtidelige samtaler og samvær.

Når man kommer ind i gennem gården og går ned af trapperne til den århundredgamle vinkælder, har man trods billeder og beskrivelse, ingen klar fornemmelse af, hvad der venter én. Man tror man ved det, men overraskede blev vi - meget positivt overraskede, for hvilken stemning. I alle kroge og hjørner finder man små detaljer. De store vintønder, sand på gulvet og ikke mindst de mange levende lys, som er eneste belysning i Vinkælderen, danner en helt speciel og hyggelig atmosfære, som til fulde og mere til, imødekom de krav jeg havde sat for dagen. Alle gæster hyggede sig, og flere komplimenterede og forespurgte på stedet.

Det er ikke sidste gang, Event Magasinet vil besøge Vinkælderen.”

 

Varme hilsner,

Malene Hasselblad

 

   


  Johannes Møllehave & Tryllekunstneren Joachim Solberg underholder til firm arrangement i Nyhavn


 

Maleri seancer af Jeppe Eisner, arrangeret af Tommy  i Nyhavn med bla. (Brian laudrup, Peter Schmeichel & Mads Mikkelsen)  

 Jeppe Eisner har malet flere flotte malerier af Peter Schmeichel som hænger i den gamle vinkælder i Nyhavn. Samt malet portræt af bla. Mads Mikkelsen   


 Los Problemos (De skøre Tjenere)

Los Problemos som er et verdens orkester, og et verdens navn, og som har spillet over hele verden med kæmpe succes, på store stadions, og tankstationer, små gyder og camping pladser. 

Men intet slår vinkælderen, den har det hele, hygge og den intime stemning, som gør at vores underholdning  går op i en større klimas, helt klart vores favorit sted, og så den gode vin de har, og vores favorit er selvfølgelig spansk vin.( Rioja den har vi nok a´)

 

 

NB: Verdens største orkester Los Problems underholdte også til VIP-Events store arrangement i Portugal på SIR Cliff Richards vingård på Algarve Kysten, til stor glæde for alle gæsterne:    

Ice blok drinks dispenser

Smart Party Plusice Drinks Dispenser i krystalklar isblok til køling af spiritus, drinks & shots.

Kan bla. anvendes til Bryllup, firmafester / Kantiner, natklubber, diskoteker, Cocktail barer & Nytårs aften mm.

Vip-Event & Plusice brochure:

vipbrochure_sml.png      plusice2_sml.png      plusice1_sml.png

Vinklder KbenhavnFacebookYoutube