VIP gæster i vinkælderen

Netværk og referencer


Tommy Christensen

Tommy Christensen har snart 20 års jubilæum med sin vinkælder i Nyhavn. www.vip-event.dk

Mange gæster, venner, forretningsnetværk har gennem årerne nydt vinkælderens unikke stemning med sand på gulvet & masser af levende stearinlys, godt gemt under Københavns gader i Nyhavn.

Michael Falch - sanger

Jeg har haft uforglemmelige oplevelser i den magiske kælder hos VIP-Event i Nyhavn, altid i det samme stille sus af magi.” Jeg har gennem mange år med glæde deltaget i Tommys arrangementer bl.a. ved firma messer og intime firma vip koncerter i den 100 år gamle vinkælder i Nyhavn.

Således hænger der flere flotte portrætter af Falchen i Nyhavn.

Steen Tinning - golf

Jeg ser altid frem til at komme ned i kælderen. Når jeg går ned af trappen og kommer ind i kælderen er det som at vade ind i en anden verden.

Poul Krebs - sanger

Her findes muligheden for at man en gang for alle får gjort op med det ellers så triste begreb “selskabslokaler”

Jeg tror faktisk aldrig jeg har set noget tilsvarende lokale nogen steder i dette land. Fuldstændig udansk og sydlandsk og samtidig noget særdeles dansk velbevaret kulturhistorie.

Poul Krebs gav den gas i Nyhavn for SHOWSTARS gæsterne.

Lasse og Mathilde - sanger duo

Et anbefalelsesværdigt sted til ethvert intimt arrangement for firmaers præsentation af nye tiltag, pressemøder, CD-udgivelser mm.

Erann DD - sanger

Wauv, en hemmelig skat midt i hjertet af København. Det troede jeg godt nok ikke fandtes, bare lige sådan.

aminjensen2.jpg

Amin Jensen hygger sig med kunstmaleren Jeppe Eisner

Amin Jensen - komiker

Jeg har været med til mange fester gennem de sidste 7-8 år i kælderen, og man er altid sikker på en god aften! KH. Amin Jensen

Joachim Solberg - tryllekunster

Joachim har gennem 20 år underholdt alle Tommys gæster, kunder og netværk, med sin charme og store klasse inden for tryllerier.

Sir Cliff Richard & the Shadows

Cliff nyder Vinkælderens placering i centrum af København, efter ”hans” koncert arrangementer i byen. Cliff Richard har gennem en årrække anvendt kælderen til råhygge og spisning efter sine koncerter.

Sidste gang havde vi også fornøjelsen af The Shadows & Brødrene Olsen, hvor der bla. blev sunget fødselsdagsang for Tommy far.

Vinkælderen er for øvrigt fyldt med Sir Cliffs egne kvalitets vine fra Portugal www.vidanova.dk

Peter Gade - badmintonspiller

Vinkælderen er perfekt til det hele og hører man til de mennesker, der elsker en speciel og unik oplevelse, hvor intim hygge er i højsædet, så er oplevelsen helt speciel.

peterschmeichel.png

Tommy Christensen & Peter Schmeichel har spillet sammen i Brøndby IF og været venner i 27 år.

Peter Schmeichel - fodboldspiller (verdens bedste målmand)

Vi har tilbragt mange hyggelige timer i kælderen med vores venner og fodboldlandsholdet. Kælderen er helt unik og har så meget charme, at det ikke er til at beskrive – det skal opleves! I kælderen kan man altid være sig selv, hvilket vi sætter stor pris på.

Der er altid kanon service, dejlig mad, råhygge og topunderholdning. VIP-Event har altid lagt et kæmpe stykke arbejde i at skabe de perfekte rammer for en god fest.

Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger! 

Bente & Peter Schmeichel

Merethe Stagetorn - forsvarsadvokat

Min fødselsdag i VIP-Events vinkælder blev en fantastisk succes! En ekstra feature var de flotte isskulpturer fra Plusice Aps og de mange levende lys både i gården og i vinkælderen.

Grev Mik Schack - den chiliskarpe radiovært og kompromisløse tv-kok

Har ved flere lejligheder optrådt med sin kogekunst for vinkælderens venner & gæster.

Siw og Michael Laudrup - Fodbold

Vi har gennem mange år deltaget i VIP-Events arrangementer bla. i Nyhavn, som altid er en oplevelse værd, hvor hygge, god service og godt planlagte events, går op i en højere enhed.

Til vores egne arrangementer har vi haft stor glæde af deres koncept med PlusIce og leverancer af flotte isskulpturer, Icebars isterninger, Slush ice maskiner og den unikke konge bowler med tøris.

Vi kan varmt anbefale vinkælderen i Nyhavn samt VIP-Event som deres næste ”event maker” ICE PARTY produkterne gør en hver fest til noget specielt.

Siw & Michael Laudrup

Michael Laudrup har sine egne vinhylder i vinkælderen med sine spanske kvalitets vine MUGA.

www.laudrupvin.dk

Tim Vollerslev - sommelier

La Sabbia

Aqua - musikgruppe

 

Mette Tornøe - Topdanmark

Jeg har fået rigtig mange tilbagemeldinger fra deltagerne om, at det var rigtig hyggeligt, dejlig mad og gode vine. Det var bare en SUPER oplevelse.

Torben Kølbæk - FC Midtjylland A/S

TAK for en stor indsats og et flot arrangement for alle vores FCM fans og vip sponsorer til pokal finalen i Parken. Vi har kun fået roser for optaktsarrangementet på Østerbro Stadion.

Henrik Boserup - Mester kok

Jeg har igennem de sidste mange år haft den fornøjelse Jeppe Eisner maler Boserup på vinkælderens vægge at lave mad ved forskellige arrangementer i den gamle vinkælder i Nyhavn, hvor alle kunderne har kunnet følge med i kogekunsten, som en lille event i sig selv.

Det har altid været en fornøjelse at arbejde i Tommys fysiske og menneskelige rammer – der er inspirerende, rummelige og super hyggelige. Og så kan alt blive en succes…Viva la kælder!!

Jeppe Eisner - maler

Tommy og Jeppe Eisner har været “idemakers” og kreatører på Showstars PR-materiale siden starten i år 2000 med bl.a. verdens største fodboldmaleri med Showstars single portrætterne, Showstars unikke logo, Showstars-vinen med den flotte Showstars-label og coveret til Showstars-sangen “Sommerens hjerte”.

Her maler Jeppe Eisner “chefen” direkte på vinkælderens vægge i Nyhavn.

larshug.jpg

Lars HUG & Tommy Christensen hygger til mini koncept i Nyhavn

Lars HUG

Niels "Noller" Olsen

Kære Tommy.

Tusinde tak for en meget dejlig aften i godt selskab med Dig og nogle dejlige mennesker. !!!!! –Tak Tommy !. Man er altid lidt forsigtig med, at indgå aftaler/ samarbejde/venskaber, når man har haft så mange mennesker omkring sig i mange mange år.

Jørgen og jeg – er klar over, at du er en meget OK fyr – med et stort hjerte og en fin fornemmelse, så vi ses helt sikkert en anden gang.

De kærligste hilsner til dig – med ønsket om en rigtig god jul og et lykkebringende nytår !.
Vi ses i det nye år.

PS : Har ikke glemt dit ønske om en CD, med de gamle numre Jørgen og jeg har lavet i “gamle dage”.

Kærlig Hilsen Niels- Noller- Olsen - hilsen også fra Jørgen

showstars.png

 

showstars_hold.jpg

Michael Falch, Tommy Christensen &
Mads Mikkelsen

Showstars

VIP-Event/Tommy Christensen har siden Showstars debut i år 2000 været omdrejningspunkt med planlægning og afvikling af Showstars unikke total arrangementer i Danmark med et enestående underholdnings “setup” (Top fodbold+ Top underholdning + Top musikkoncerter) til en dag/aften.

Showstars holdet, Danmarks største fodboldlegender og en stribe af Danmarks bedste entertainere fra showbizz, film og rockmusik. VIP-Event har ligeledes været arrangør og hoved koordinator for projektet med Showstars hit sangen ”Sommerens Hjerte” skrevet af Michael Falch.

--

Kære Tommy. 

Tak for kampen, der begyndte med os to over en kasse øl i Vejle i 1988. Det har været vilde oplevelser – også vildt krævende.

Kh. Michael Falch

Dansk Folkeparti

Dansk Folkeparti har flere gange afholdt deres julefrokost i Nyhavn.

antonelli.jpg

Tommy, Michael Laudrup, Claes Antonsen, Peter Schmeichel, fodbold dommer Kim Milton & skuespiller David Owe

Antonelli Orchestra

”Vild med Dans” på besøg i Nyhavn ”Antonelli Orchestra” med Claes Antonsen i spidsen til med Showstars.

Los Problemos og De skøre Tjenere

Air-Consult


camillamartin.jpg

Her ses Camilla Martin som blev verdensmester i Brøndby sammen Tommy Christensen foran ICE Corner konceptet.


camillamartin2.jpg

Camilla Martin

Reklame for AIR-CONSULTs isterningmaskiner under VM I Brøndby Hvor Tommy havde stilles et rigtigt ”ICE CORNER” koncept hvor alle nationerne kunne tanke få isvand med Air-consults smarte vandflasker samt anvende de små isterninger til behandling af skader. Hoshizaki verdens bedste isterning maskine sammen med verdens bedste badminton spiller Camilla Martin.

“Jeg synes klart, at brudis er det bedste at køle skader med. Det køler direkte på skaden, føles behageligt på huden og det skærer ikke hul på poserne som almindelige isterninger tit kan gøre. Isens struktur bevirker, at den køler øjeblikkeligt og samtidig er isen blød og føjelig, så hele isposen nemt og præcist kan bringes i kontakt med skaden og det punkt hvor hævelsen opstår.

Det er klart blevet en fordel i vores hverdag, at vi kan bruge brudisen fra den japanske sportsismaskine fra Hoshizaki, som Team Danmark har opstillet i alle de haller i Danmark, som vi badmintonspillere benytter i vores daglige træning. Er skaden så slem at vi har brug for yderligere nedkøling, kan vi nemt fylde 2-3 isposer ned i vores lille individuelle køletaske og tage isen med hjem.

Med den forøgede træningsmængde, som næsten alle sportsgrene er udsat for i dag, er ismaskinen blevet en vigtig faktor i vores hverdag, når skaderne skal behandles hurtigt og effektivt.”

Med venlig hilsen

Camilla Martin

Michael Laudrup

Reklame for AIR-CONSULTs isterningmaskiner v/Tommy Christensen Med nyt sports koncept til alle Danmarks sportsklubber, speciel sportsmaskine med brudis til nedkøling af skader

Inkl. smarte sport tasker til at ”fragte” isen med hjem til videre behandling eller til ude kampene. Konceptet er blevet en stor succes og anvendes bl.a. også i danske sportshaller hvor flere idrætsgrene deler maskinen.

Referenceliste:

Parken • Esbjerg Boldklub • Århus Stadion Hal • Brøndby Hallen • Brøndy Stadion • FC København • TEAM DANMARK hallerne i DK • AB Akademisk Boldklub • OB Odense Boldklub • Lyngby Boldklub • DBU Dansk Boldspil Union • TEAM DANMARK Farum Arena • Brøndby IF • Herfølge Boldklub • AGF Fodboldklub
 

sportsskader.jpg

Ice blok drinks dispenser

Smart Party Plusice Drinks Dispenser i krystalklar isblok til køling af spiritus, drinks & shots.

Kan bla. anvendes til Bryllup, firmafester / Kantiner, natklubber, diskoteker, Cocktail barer & Nytårs aften mm.

Vip-Event & Plusice brochure:

vipbrochure_sml.png      plusice2_sml.png      plusice1_sml.png

Vinklder KbenhavnFacebookYoutube